Theater

DOCENT: Buiten Alle Perken

Theatergroep ‘Buiten alle Perken’, is een theatergroep voor volwassenen met een (verstandelijke) beperking.


Talenten van de cursisten worden na een lessenreeks zichtbaar in een prachtige podiumproductie. Bij ‘Buiten alle Perken’ mogen de cursisten spelen en improviseren, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende kunstdisciplines.


Spelplezier is een belangrijk onderdeel van de cursus. De cursus is laagdrempelig wat betekent dat eenieder die belangstelling heeft en gemotiveerd is om mee te spelen, welkom is in de groep. Een balans tussen de uitdaging van script-theater en het vrije improvisatietoneel vormt hiervoor de basis.


www.buitenalleperken.nlWaardenLadersZorg in beweging


WaardenLaders maakt theatershows en content op maat; voor de zorg en door de zorg. Met herkenbare, rake, realistische verhalen door middel van toneel, cabaret, inspiratie en live muziek. Met langlopende theatershows zoals de gewaardeerde Klein Geluk in de Zorg Show en actuele producties als de Florence Nightingale week 2023. De ervaring leert dat wij een positieve beweging brengen in organisaties en regio’s en aanzetten tot ontwikkeling van binnenuit! Met onze verschillende verhalenmakers, -dragers en theaterproducties dragen we bij aan de doelstelling om te komen tot één miljoen gelukkige medewerkers in de zorg. En daarmee ook aan het behoud van medewerkers in de zorg.


Kijk op de website voor meer informatie:


www.waardenladers.nl

THEATERSPORT MUZIKANT/ DOCENT IMPROZANGTheatersport Muzikant/ docent improzangZit u in een theatervereniging en heeft u muzikale begeleiding nodig dan

bent u hier op het juiste adres.

Marq heeft zelf geruime tijd theatersport beoefend en weet dus hoe het in zijn werk gaat.

Hij is de vaste muzikant bij de theatersportgroepen Effe Belle, Peperdus & Aangeschoten wild.

Daarnaast heeft hij al verscheidende andere groepen naar tevredenheid van muziek voorzien.

(waaronder: Liever veel bloemen, Zonder voorbehoud, Vrijspel, Joepiede en Andere koek)

Hij volgt niet alleen de spelers tijdens hun spel op de voet, maar geeft soms ook muzikale prikkelingen  hetgeen de interactie tussen de muziek en het spel erg bijzonder maakt.

Kenmerkend zijn het gebruik van special effects en het snelle anticiperen op de spelers.Daarnaast geeft Marq improzang workshops.

Door middel van leuke warming up's en een ontspannen sfeer

komt iedereen tot het zingen van een prachtig of grappig geimproviseerd lied.


ACTEUR

Of het nu Captain Jack Sparrow, Koning, Vampier of Edelman of iets heel anders  is.

Ik kruip  in de rol voor uw event of gelegenheid.


tovenaar
freelance_sec4_008
freelance_sec4_006